HOMERECLAMEBUREAUUITGEVERIJDYNAMICS NAVCLOUD SERVICESOVER JUICY PEAR
Bloemenbureau enthousiast over CreaSion 2016
Bloemenbureau Holland kiest voor Dynamics NAV CreaSion 2016 en Office 365

 
De ontwikkelingen bij Microsoft Dynamics gaan razend snel. De integratie van Dynamics NAV met Office 365 is een enorme boost voor het samenwerken, informatie delen en uitwisselen. Samen aan dezelfde centraal opgeslagen bestanden werken, acties en planning rechtstreeks in Outlook en op elk gewenst moment informatie rechtstreeks naar Excel.
 
De look & feel van Dynamics NAV 2016 is tegenwoordig volledig in lijn met die van Microsoft Office 365. Dat maakt het voor gebruikers van alle niveaus nog eenvoudiger om de weg te vinden. Samen met de nieuwe workflow mogelijkheden maakte het voor Bloemenbureau een no-brainer te kiezen voor een upgrade naar Dynamics NAV 2016.
 
Rob van Tol (controller) werkt al jaren tot tevredenheid met Dynamics NAV: “Personalisatie van dashboards en informatie schermen met de daadwerkelijke informatiebehoefte was al een sterk punt van Dynamics NAV. Marketeers kijken nu eenmaal naar andere zaken dan een controller. Dit is in de laatste versie nog verder verbeterd en geeft ons een strakke control op de workflows en processen binnen Bloemenbureau. Dynamics NAV geeft ons alle tools in handen om onze marketing en financiële processen krachtig en flexibel te kunnen managen. Dynamics blijft met ons meebewegen: een zeer sterk punt en een prachtige ontwikkeling”.
 


Naar de toekomst toe denkt Bloemenbureau er over om nog verder uit te breiden met Power BI en Dynamics CRM. Power BI voor rapportages over het ERP CRM systeem en overige informatiebronnen. De koppeling met Dynamics CRM met uitgebreide online sales & marketing mogelijkheden en social media monitoring past helemaal in het business plan van Bloemenbureau Holland.
 
Bloemenbureau Holland is een creatief bureau dat ervoor zorgt dat consumenten geïnspireerd raken én blijven om bloemen en planten te kopen. Dat doen zij met spraakmakende campagnes, sprankelende content en verrassende acties.
 
De nieuwste spraakmakende Valentijnsdagcampagne “Command Cupid”.
 
Het Bloemenbureau wordt gefinancierd door kwekers die lid zijn van FloraHolland in binnen- en buitenland en door handelsbedrijven die klant zijn bij FloraHolland.
 

Juicy Pear Media is een middelgrote ICT dienstverlener en specialist in de automatisering van creatieve bureaus en uitgeverijen met Microsoft Dynamics NAV.
De software oplossingen van Juicy Pear geven u meer grip op uw projecten en maken portfolio-management en abonnementenbeheer eenvoudiger, efficiënter en leuker voor uw medewerkers. Microsoft Dynamics is de meest complete ERP en CRM oplossing en volledig geïntegreerd met het vertrouwde MS Office.
 
voor bureaus
Software voor CRM en efficiënte campagne- en projectadministratie met urenregistratie.
voor uitgeverijen
Software voor CRM en het beheer van abonnementen, evenementen, titels, edities en artikelen.