HOMERECLAMEBUREAUUITGEVERIJDYNAMICS NAVCLOUD SERVICESOVER JUICY PEAR
Dedication to excellence 2015
Ook voor 2015 is Juicy Pear Media bekroond voor haar inzet en toewijding om voor uitgeverijen en marketing en communicatie bureaus de meest innovatieve en creatieve oplossingen te bieden op basis van Microsoft Technologie.
ERP-Partner-2015-website.jpgAls Silver ERP partner voor Microsoft Dynamics NAV blijft Juicy Pear een van de meest gedegen én vooruitstrevende Dynamics NAV partners van dit moment. We hebben als Silver partner niet alleen bewezen oplossingen beschikbaar voor Dynamics NAV, maar hebben onze consultants ook aantoonbaar ervaringen in uw branche en uw branche specifieke processen. Dit leidt tot succesvolle software implementaties waarbij doelen als toename productiviteit, betere informatievoorziening en implementatie van nieuwe business modellen worden gerealiseerd. Meer en meer worden de ervaren business consultants van Juicy Pear gevraagd mee te denken en te helpen bij belangrijke business cases en complexe processen rondom abonnementen, verdienmodellen, webshops en projecten.

In 2014 hebben we met onze software oplossing PublicaSion voor Dynamics NAV de eerste MKB uitgever omgevormd naar een eCommerce bedrijf. Daarbij zijn de traditionele uitgeefprocessen geautomatiseerd met alle aspecten van een volwaardig eCommerce / handelsbedrijf inclusief de integratie met de webshops. Er kan nu op wereldschaal zaken worden gedaan.

Ook voor 2015 staat er reeds een aantal projecten gepland bij bekende Nederlandse uitgevers en reclamebureaus in het MKB.
voor bureaus
Software voor CRM en efficiënte campagne- en projectadministratie met urenregistratie.
voor uitgeverijen
Software voor CRM en het beheer van abonnementen, evenementen, titels, edities en artikelen.